Kort om Privatlivs- og persondatapolitik

Denne Privatlivs- og persondatapolitik er udarbejdet for at give dig, som kun og bruger af AVD.dk, indsigt i hvilke persondata vi behandler og hvordan vi behandler og beskytter dem. Læs venligst hele vores Privatlivs- og persondatapolitik for at få en klar forståelse af hvilke rettigheder du har som kunde, samt vores behandling af data.

Hvad er personoplysninger

En personoplysning er enhver form for information, der kan henføres til en bestemt person, også selv om personen kun kan identificeres, hvis oplysningen kombineres med andre oplysninger. Det kan f.eks. være: Navn, personnumre, registreringsnumre, adresse osv.
Når det i praksis kan lade sig gøre at identificerer en person ud fra oplysningerne eller en kombination af oplysningerne. Det vil sige hvis oplysningen er personhenførbar.
Yderligere indeholder personoplysninger også data som adfærd, købshistorik, økonomiske oplysninger mv. Alle disse oplysninger benyttes af AV Distribution til at opretholde kunde- og leverandørforholdet mellem kunder og AV Distribution A/S.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi? Det er muligt at tilgå dele af AVD.dk uden at skulle oplyse om persondata. Skal du tilgå AVD.dk som forhandler, og få adgang til hele siden, er det dog påkrævet at du registrerer dig først. Disse oplysninger er nødvendige for at AV Distribution A/S kan handle med dig og din virksomhed, samt opretholde en god servicering af kundeforholdet. Nedenstående oplysninger bliver indsamlet af AV Distribution A/S og behandlet jævnfør persondataloven.

• Firmanavn
• Navn på kontaktperson
• Fulde adresse
• Telefonnummer
• Email
• CVR nummer

Yderligere kan du vælge at oplyse faxnummer og mobilnummer. Der vil yderligere blive indsamlet oplysninger om din/ jeres adfærd på AVD.dk herunder: Besøgte URL, login, tid på hver side, clicks, samt andre nødvendige data for gennemførsel af en handel, herunder bl.a. leveringsadresse.

AV Distribution A/S indsamler og behandler oplysninger om dig og din virksomhed, når du:

• Opretter en konto 
• Foretager køb 
• Sender forespørgsler, klager og/eller interagerer med AV Distribution på anden vis 
• Tilmelder dig og/eller interagerer med online markedsføringsmaterialer (herunder men ikke begrænset til nyhedsbreve, sms- og notifikationer, annoncer på tredjepartshjemmesider eller lignende) 
• Afgiver personoplysninger på anden vis til AV Distribution A/S 


AV Distribution A/S indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere en ydelse eller et produkt, markedsføre ydelser og produkter eller behandle forespørgsler. AV Distribution A/S indsamler og/eller køber ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand. AV Distribution benytter Epay til håndtering af online korttransaktioner og opbevarer ikke informationer om betalingskort. Bemærk at ved fakturering opbevares fakturerings- og bankoplysninger i henhold til gældende love på området herunder hvidvasknings- og bogføringsloven. Hvad bruger vi oplysningerne til? Vi kan gøre brug af den indsamlede information på følgende måder:

• Til at bedre at kunne servicerer dig og din virksomhed ved henvendelser
• Til opfølgninger på henvendelser
• Til generel markedsføring
• Til at kunne håndterer ordre og gennemføre handler
• Til at behandle dine finansielle transaktioner
• Til at administrere din konto
• Til at optimere AVD.dk og nyhedsbreve
• Til at kunne give personlige anbefalinger og support baseret på købshistorik
• Til at kunne administrere konkurrencer og diverse kundearrangementer

Beskyttelse af dine informationer

Alle data og informationer vi indsamler gemmes og opbevares krypteret. Hjemmesiden gennemgås jævnligt for sikkerhedsbrister, malware m.m. Alle oplysninger opbevares udelukkende på lukkede netværk, der ikke kan tilgås udefra. Disse oplysninger kan kun tilgås af et begrænset antal medarbejdere med rettigheder til disse. Kreditkortinformationer behandles af Epay og kan ikke tilgås af hverken AV Distribution A/S eller Epays ansatte. Disse transaktioner opbevares ikke på interne servere og behandles på intet tidspunkt af AV Distribution selv.

Bliver mine oplysninger videregivet?

Alle personoplysninger bliver kun videregivet internt for at kunne gennemfører en service eller en handel, eller til en betroet tredjemand, hvis oplysninger er nødvendigt for levering af varer, betaling, eller servicering.

Ved behov bliver oplysninger videregivet til

• Inkasso eller andre retslige instanser
• Fragtselskaber
• Kreditselskaber
• Faktureringsselskaber
• Betalingsløsninger

AV Distribution anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på AVD.dk og kan findes her:www.google.com/privacy

Hvordan afmelder jeg mig email?

Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve kan du klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet og følge instruktionerne. Herefter vil du være afmeldt. Ønsker du igen at modtage nyhedsbreve er du nødt til at tilmelde dig på ny på AVD.dk. Du kan også kontakte AV Distribution A/S på 93 13 00 00 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og oplyse at du ønsker at blive afmeldt.

Hvor længe opbevares dine personoplysninger?

Så længe du er aktiv kunde hos AVD.dk opbevares dine data så længe det er nødvendigt for at vi kan blive ved med at servicerer dig på bedst mulig måde. Ønsker du at afbryde kundeforholdet og ønsker at få slettet dine data, herunder er oplysninger på fakturerede handler ikke muligt at slette, bedes du tage kontakt til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og oplyse at du ønsker dit kundekort (Navn, adresse, CVR, telefon, email) slettet. Vi opbevarer regnskabsrelaterede dokumenter i 5 år.

Du kan til en hver tid kontakte AVD.dk på 93 13 00 00 eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at få indsigt i, ændre eller slette dine oplysninger. Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Ønsker du derfor senere at blive oprettet så du registreres på ny.

Bemærk: Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.

Datalækage og sikkerhed

Er der mistanke om sikkerhedsbrud eller datalækage fra AV Distribution A/S, sættes der straks ind med procedurer for at vurdere lækagens omfang, få underrettet potentielt ramte kunder og brugere. Desuden vil datatilsynet blive underrettet inden for 72 timer og der vil straks blive startet procedurer for at begrænse skadens omfang og få stoppet lækagen/sikkerhedsbruddet. Har du mistanke om sikkerhedsbrud eller datalækage hos AV Distribution A/S eller på AVD.dk, så kontakt venligst AV Distribution A/S på 96 13 00 00. 

Du kan altid kontakte AVD.dk på 93 13 00 00 eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.k for at ændre i dine oplysninger, eller for at få indsigt i hvilke oplysninger vi har registreret om dig.

Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf.: 96 13 00 00

Bemærk: Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.

Andet

AV Distribution A/S vil løbende opdaterer vores privatlivs- og persondatapolitik efter behov.
Bemærk! Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.

Har du spørgsmål til ovenstående er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 96 13 00 00 eller email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

telefon ikon kontakt
AV Distribution A/S
Møllevangen 14A
7550 Sørvad • Denmark
Tlf.: +45 9613 0000
salg@avd.dk
CVR: 10003423
Bankoplysninger
ur ikon Åbningstider
Mandag - Torsdag:
08.30-16.30

Fredag:
08.00-16.00