AV Distribution A/S

AV Distribution leverer IT & AV udstyr til forhandlere, erhverv og industri i hele Europa.
Vi er specialister på vores område og står altid klar med den bedste hjælp og rådgivning.

ABook & ADesk

Stationære og bærbare computere bygget efter dine specifikationerog behov. Vi benytter de bedste og nyeste teknologier, og alle pc’er er bygget i Sørvad af erfarne og dygtige menneske hænder.

ADisplay

Alt hvad du har brug for indenfor storskærme. Bl.a. touch-skærme, videovægge, infostandere og skærme til udendørsbrug.

Gamer

Skræddersyede gamer pcér, som passer til ethvert behov. Pakket ind i de fedeste gamer kabinetter.

Industri & Servere

Vi er specialister i krævende IT løsninger. Få en pc, som er bygget til at holde i ekstreme miljøer. Vi har også servere, som giver dig alt det du har brug for.

DANSK KVALITET SIDEN 1999

Når du køber et  produkt af os, køber du ikke blot et af markedets absolut bedste produkter, men også en service i topklasse – også efter købet. Derfor er du sikret seriøs service gennem hele produktets levetid.

DANMARKS STÆRKESTE BUILD-TO-ORDER KONCEPT

ABook og ADesk er synonym med solid dansk kvalitet, flexibilitet og service. Vi er stolte over at producere og distribuere nogle af Danmarks bedste notebooks og stationære computere efter dine ønsker og behov.

ENERGI & MILJØVENLIG

AV Distribution A/S sætter en ære i at tænke på vores miljø og klima. Ikke bare fordi det er moderne, men fordi vi sætter pris på den natur som omringer vores virksomhed i Sørvad. Derfor bruger vi genanvendelig pap i vores papkasser, og planter 10 træer i samarbejde med One Tree Planted, hver gang vi sælger en ADisplay skærm.